Вила "Яна"

Вила "Яна" е най-разкошната от предлаганите къщи в комплекса. На първо ниво тя се състои от антре, еднопространствена дневна с кухненски бокс и акцентна камина в центъра на помещението, малък санитарен възел, както и градински склад в северната част на къщата.
На втория етаж са разположени три спални, една баня и един отделен санитарен възел, както и малка дневна с кухненски бокс в контакт с просторна южна тераса.
Къщата разполага с още една тераса и по този начин обхваща 360 градусовата панорама.

Вила "Карина"

Вила "Карина" е оптималното решение за голямо семейство. На първо ниво тя се състои от антре, еднопространствена дневна с кухненски бокс и централно разположена акцентна камина, малък санитарен възел, както и градински склад в северната част на къщата.
На втория етаж са разположени три спални и баня. Къщата разполага с две просторни тераси, обхващащи 360 градусовата панорама.

Вила "Eлена"

Вила "Алена" е малкото съкровище на вилно селище "Свети Илия". Тя предлага всички предимства на другите два типа къщи в компактен вариант.
Отново на партерно ниво тя се състои от антре, еднопространствена дневна с кухненски бокс и камина, малък санитарен възел и градински склад в северната част на жилището. На втория етаж са разположени две спални и една баня, както и просторна южна тераса.

Клуб "Родолюбие"

Клуб "Родолюбие" е сърцето на "Свети Илия". Къщата разполага с огромна многофункционална дневна с трапезария, кухненски бокс и кътове с меко сядане. Дневната е в пълен контакт с околната среда и разполага с интегрирана просторна барбекю зона, която разгръща дневната извън пределите на интериора. Къщата разполага с обособен детски кът в пълен визуален контакт с дневната. Предвидени са още зала за игри / билярд, джаги, карти, шах/, сауна, фитнес, винарна, както и четири разкошни стаи за гости със собствен санитарен възел на вторият етаж. Клубът е предназначен за свободно ползване от всички обитатели на комплекса.

Православен храм "Преображение Господне"

Черквата "Свети Илия" е един съвременен прочит на канонизиран православен храм. Църквата облагородява духа на комплекса и допринася за усещането за смирение, покой и безвремие във вилното селище. Всеки християнски празник може да бъде посрещнат и отпразнуван на вилата, без да се пренебрегва почитта към вярата.

очакваме ви
+359 876 877 088 vilnoselishtesvetiilia@gmail.com

София, България, 1000